Juni. Har en tid behandlat några hästar som nu är anmälda till Chappen i slutet av månaden och kogrenarana. Ska bli intressant att följa tävlingen.
Jag var iväg på CB-trailcamp och clininc för Jenny Hansson. En riktigt rolig helg med trevligt folk och duktiga hästar. Jättebra bana att träna ihop sig med hästarna på och få samarbetet att fungera bättre.

Maj. Mariana Melin är inte längre ombud för mig, då betalning för varor inte skötts och en betydande skuld inte betalts.

April. Fortfarande många hästar med borelia sedan förra året, det här problemet är betydligt större än jag trott. Tyvärr är symtomen så diffusa att ägaren sällan märker det och veterinärer verkar inte hitta det, i vissa fall bryr man sig inte ens om att kolla. Det har blivit bättre med mögel, men fortfarande väldigt många som inte förstått hur känsliga hästarna är för detta. Ibland önskar jag alla skulle ge underhållsdos av Sensimucor.

Mars. Kurs avslutad efter 5 sammankomster, där vi gått igenom hela boken av Eddy Blom "En speciell Hästbok" förutom avsnittet om akupunktur.
Samt genomgång av hovvård, praktik i palpering-ögondiagnostik, massage, verkning. Studiebesök hos Marie Johansson, Bergs Konvalecent & Rehabstall och Camilla Sören kom och visade sin häftiga utrustning för sadelutprovning.